Over ons

Kom meer over
ons te weten

De medewerkers van Norm zijn al ruim 17 jaar actief binnen de zakelijke energiemarkt. Binnen deze periode hebben wij het voorrecht gehad om met allerlei uiteenlopende organisaties te mogen werken. Gedurende de jarenlange samenwerking met onze klanten hebben wij geconstateerd dat er zowel op procesmatig als op kostentechnisch niveau enorm veel te verbeteren valt.

Vaak ontbreekt het de organisaties echter veelal aan tijd en kennis om zich hier goed op toe te kunnen leggen. Hierdoor is het in de praktijk moeilijk om problemen te benoemen, structurele verbeteringen door te voeren of om budget vrij te maken. Norm heeft haar dienstverlening en werkwijze afgestemd op deze problematiek. Zo kan de klant vrij van budget en op haar eigen tempo met Norm samenwerken om zo alle gewenste resultaten geleidelijk te realiseren.

Video afspelen

Bekijk onze uitleg video!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

VERTROUWD
Duurzame energie uit eigen energiebronnen

De vertrouwde zakelijke energie makelaar

Norm is de zakelijke energiemakelaar die uw besparingsmogelijkheden inzichtelijk maakt zonder onnodige investeringen. Binnen 2 dagen na aanlevering van uw energiefacturen wordt u door ons voorzien van een helder en kosteloos besparingsadvies. Wij komen op voor de belangen van de klant en houden het graag simpel. Geen tijdrovende afspraken of strategieën om tot eventuele besparingen te komen, maar directe concrete optimalisatie. Bent u benieuwd naar uw besparingsmogelijkheden?
Upload uw energiefacturen en maak gebruik van onze kosteloze energiescan.

Budgetvrij

Het ontbreekt organisaties vaak aan tijd, kennis en middelen. Mede hierom is het vaak moeilijk om de strategie te bepalen en kansen te benoemen, maar ook om draagkracht te creëren en budget vrij te maken.

Gedeeld belang

De energiemarkt is inmiddels volwassen geworden. De huidige werkwijzen binnen de energiemarkt zijn inmiddels achterhaald en staan een optimaal resultaat voor de klant veelal in de weg.

Duurzaam

Duurzamer ondernemen toegankelijker maken. Dit doen wij binnen onze dienstverlening door inzichtelijk te maken dat economische en maatschappelijke belangen heel goed samengaan.

Transparant

Norm biedt volledige transparantie. Wij laten u graag zien welke energiekosten u momenteel onnodig betaalt en waar voor u de verbetermogelijkheden liggen qua kosten en processen.

CIJFERS
Ontdek het voordeel

De besparingen in
cijfers

Onderstaand vindt u besparingen welke inzichtelijk gemaakt zijn middels de uitvoering van onze energiescans.
1 M

4.7

Elektra verbruik reductie

kWh

1 K

473

Aardgas verbruik reductie

M3

1 M

11.1

Kostenreductie

1 M

3.0

CO2 uitstoot reductie

kg

Het laatste energie nieuws van Norm Energie

Hier vindt u relevante informatie voor uw organisatie door ons voor u geselecteerd.